17 Aralık 2014 Çarşamba

Kuru Kuru Temizlemek - Bölüm 3

KURU KURU TEMİZLEMEK
Bölüm 3: Bunlar Hep Amerika'nın Oyunları

Kız dilini sol tarafa doğru çıkararak duvarı yaladı. Yalarken "Comolo, comolo..." diye mırıldandı. İkinci kez yaladı, bu sefer karşıdaki duvarı, güllesi koridorun diğer tarafına sallanırken. "Comolokko!" diye bağırdı en sonunda. "Benim adım Miley Cyrus!" dedi Serdar Ortaç'ın dublajladığı ses. Arkadan ÖSYM kalemiyle topladığı sarı saçlarıyla hiç de şirin durmuyordu. Bekir cebinden tespih çıkardı ve kızın boynuna ani bir manevrayla geçirdi ve sağ eliyle tespihi Miley Cyrus'un boynunda tutarken gülle diğer tarafa sallandı. "Kııığğğğh!" diye bir ses çıkararak nefessiz kaldı Cyrus. Gülle diğer tarafa salladı ve kız aşağı yuvarlandı. Bekir kızın boğazına yapıştı. "Bana Taharet Kemeri bul lan zilli!" diye bağırdı. Kız Bekir'in dudağının ortasına çok sert dil attı. Bekir dudağını yalayarak Miley Cyrus'a heyecanla yaklaştı, dudaklarına iyice yaklaştı ve suratına kustu. O kadar çok kustu ki, Miley Cyrus nefes alamadı. "Binlerce dansöz var." dedi dublaj. "Pardon yanlış yer."
Miley Cyrus ölmüştü.
Bekir Cyrus'un cesedini kusmuğuyla birlikte bırakıp zindanda yürümeye devam etti. Zindanda başka ne türlü insanlarla karşılaşacağını tahmin etmek istemiyordu. Bir sol dönüp yürümeye devam etti, Bekir kafasını tutarak sallanmaya başladı. Cyrus'un zehirli dilleme hareketi onu sersemletmeye başladı. Gözlerini kırpıştırırken birtakım sesler duyuyordu aynı zamanda.
"Bu tapınakta ne insanlar yetiştirdik. Rihanna, Cyrus, Bieber, Minaj, Pitbull... Her şey iki yüz yıl önce başladı. Bir fırt da bana versene kanka." Bekir'in başı ağrıyor ve bu ağrı hızlı bir artış gösteriyordu, artış hızı gitgide düşüyordu. "Timberlake, Katy Perry, Felix Kjellberg... O bizi satıp İsveç'e kaçandı sanırım. Tiger Woods vardı bir de. 'Gold albüm' lafını 'golf atalım' anlayınca müzik işine hiç giremedi. Kanka sağlam içtik yalnız ha." Bütün bu seslerin nereden geldiğini anlamaya çalışıyordu. "Adriana Lima'ya ne demeli? İnli Adam Ara'nın anagramıydı. Pardon bu gizli bilgiydi. Erkekleri yöneterek topladığımız hiti düşünsene. Tek yapmamız gereken kızın güzel olduğunu söylemek. Laf kızı güzelleştiriyor. Sınavdan sıfır beşi de çakmışız kanki." Bekir koridorun sonunda bir kapı gördü. Kapıya yaklaştıkça sesler güçlendi. "Hacı bu Küba tütünü yalnız."
Bekir kapıyı açtı. Ufak bir ses kayıt cihazı çalışıyordu. Aslında cihazın kendini tekrar ettiğini anladı. "Mayalıların değil mi bura? Bu tapınakta ne insanlar yetiştirdik. Rihanna, Cyr--" Bekir bir adım daha attı, radyonun sesi kesildi. Taharet Kemeri'nin önceden orada olduğu çok barizdi. Kemer şeklinde bir oyuğun içi boştu. Biri kemeri almıştı.
Bekir içinden o kadar okkalı bir küfür salladı ki o zamana dek tuttuğu çişinden biraz kaçırdı. "Harbiden kimse zindanlara işemiyor." diye düşündü Bekir. Tarihte bu zindana işeyen ilk kişi olarak tuhaf bir gurur duyarken Taharet Kemeri'nin yokluğunu pek takmış gibi durmuyordu. Çünkü o kadar barizken Kemer'in orada olmadığını anlaması için çok zaman geçti. Belli ki jeton köşeliymiş. Bekir yerden altığı kare delikli eski jetona bakarken aynen böyle düşünmüştü. Okkalı küfürü canı sıkıldığı için sallamıştı, kemerin orada olmadığını fark ettiğinde ikinci kez okkalı sövdü.
"Ha ha ha..." dedi bir ses. "Ses kaydımı beğendin mi?" Bu seferki sesi kimse dublajlamıyordu. Hakiki Türkçe'ydi. "Ben Türkçe biliyom kankaaaa!" Gelen adamın giyimi siyah şort, beyaz baskısız tişört ve sandaletten ibaretti. Bekir gelen adamı tanıdı. Televizyonda haber kanallarında sürekli gördüğü birisi: Barrack Obama.

DEVAM EDECEK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder